Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین،خدیجه نوروزی:جلال رشیدی کوچی، عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس معتقد است طرح صیانت از فضای مجازی که با شئونات زندگی 80 میلیون انسان سر و کار دارد قبل از تصویب باید از چند منظر مورد توجه و بررسی قرار بگیرد. مهم ترین نکته این است که برای اجرای این طرح  در جامعه باید اقناع سازی  صورت بگیرد که متاسفانه تا به امروز انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تاکید می کندکه اگر بهترین طرح هم در دستور کار قرار بگیرد اما جامعه با آن همراهی نکند و در بین عموم مردم نگرانی ایجاد کند محکوم به شکست است. از طرفی صیانت، طرح مهمی است باید در صحن علنی مجلس هم به صورت کاملا شفاف مورد بررسی قرار بگیرد.

رشیدی کوچی او در گفتگو با همشهری آنلاین می گوید :اینکه 18 نماینده بخواهند چنین طرح مهمی را در ذیل اصل 85 قانون اساسی و کمیسیون مشترک پیش ببرند، موجب ایجاد نگرانی برای مردم می شود و ممکن از بحث شفاف سازی هم فاصله بگیریم. ما به دنبال این هستیم که این طرح را از کمیسیون مشترک بگیریم و در صحن مجلس بررسی کنیم و تاکنون هم 185 نماینده این تقاضای قانونی را به امضا رسانده اند که این نامه امروز تقدیم هیات رئیسه شد. بعد از بررسی کلیات اگر طرح با قید دوفوریت باشد باید ظرف مدت حداکثر یک هفته و اگر یک فوریت باشد حداکثر یک ماه و در صورت عادی بودن در نوبت بررسی قرار می گیرد.

طبق گفته نماینده مردم مرودشت، پاسارگاد و ارسنجان این طرح طبق احکام و طبق صحبت های اعضای شورای عالی فضای مجازی باید ابتدا به ساکن مورد تایید این شورا قرار می گرفت و بعد در دستور کار مجلس قرار گرفت تا ایراداتش برطرف شود که به اذعان این اعضا، این اتفاق نیفتاده است. از طرفی این طرح از زمانی که در مجلس مطرح شده دستخوش تغییرات بسیار زیادی شده است، درحالی که کمیسیون مشترک باید نسخه اصلی را بررسی می کرد و بررسی تغییرات و نه اصل طرح با قانون مغایرت دارد که جای سوال دارد.

برای اجرای طرح صیانت اولین گام اقناع جامعه است 

رشیدی کوچی اظهار می کند: هر طرحی که از نگاه  اکثریت جامعه مطلوب نباشد قطعا نگرانی هایی را به وجود می آورد که در بحث طرح صیانت محدودیت بیشترین نگرانی را ایجاد کرده لذا حتی اگر این طرح به دنبال مسدودسازی یا محدود کردن نباشد که به نظر من هست، تا اقناع سازی  لازم صورت نگیرد و طرح به طور شفاف بیان نشود، مردم ‌آن را نمی‌پذیرند ونسبت به آن موضع منفی می گیرند. امروز بالغ بر دو میلیون شغل مستقیم در فضای مجازی شکل گرفته که باید از طرف دولت مورد حمایت قرار بگیرند و آسیبی به آنها وارد نشود و اگر خللی در کارشان وارد شد قانون و مرکزی وجود داشته باشد تا به امورات مشاغل این چنینی رسیدگی و استحقاق حق کند. البته مجلس و دولت هم به عنوان قانونگذار و حاکمیت رفتاری داشته باشیم که این دومیلیون شغل مورد مخاطره قرار بگیرد و افرادی که در این فضا کسب و کاری را با سختی های فراوان راه انداخته اند از قانونی که ما تصویب می کنیم متضرر شوند.

پیشنهاد ما تنظیم لایحه صیانت از سوی دولت است 

به طور معمول تمام طرح هایی که به مجلس ارائه می شود ابتدا به ساکن اعلام وصول و به کمیسیون مربوطه ارجاع می شود. این طرح هم به کمیسیون فرهنگی مجلس ارجاع شده بود. خروجی طرح پس از چکش کاری های لازم از طرف کمیسیون در قالب گزارش به صحن مجلس ارائه می شود و صحن در قالب یک قید فوریت یا دوفوریت بررسی می کند و وارد بحث جزئیات می شود اما برخی از طرح ها با توجه به اهمیتی که دارند بعد از رای گیری در صحن می توانند به نیابت از صحن در کمیسیون مشترک مورد بررسی قرار بگیرند. تا زمانی که طرح به شورای نگهبان ارسال نشده باشد قابلیت بازگشت به صحن مجلس را دارد.

رشیدی کوچی در خصوص  چگونگی تصویب کلیات طرح صیانت  در کمیسیون ویژه  به همشهری آنلاین می گوید: زمانی که لایحه بودجه در صحن بود یک دفعه خبر آمد که اعضای کمیسیون جلسه تشکیل داده اند تا کلیات طرح را به تصویب برسانند. طرح به این مهمی در زمان مورد بررسی قرار گرفت که تمام کمیسیون های تخصصی مجلس تمرکز خود را روی بحث بودجه گذاشتند در جلسه ای 20 دقیقه ای با اصرار به مخالفان و موافقان اجازه صحبت داده شد. این روند این ذهنیت را به وجود آورد که چرا طرح به این مهمی به این شکل تصویب می شود تا جایی که خیلی از اعضای کمیسیون نمی دانستند به کدامیک از نسخه های طرح رای می دادند. همین دلایل موجب شد تا معاونت قوانین مجلس ایراداتی را به نحوه تصویب کلیات طرح بگیرد که این ایرادات در جلسه هیات رئیسه هم بررسی و مصوب شد که درست است.

عضو کمیسیون امور داخلی و شواراهای مجلس  همچنین می افزاید: من مطمئن هستم کسی با سامان دادن فضای مجازی مخالف نیست اما در خصوص نحوه ساماندهی و روش های اختلاف نظر وجود دارد. برخی ها متصورند تنها راه ساماندهی فضای مجازی، طرح صیانت از فضای مجازی است که از طریق کمیسیون اصل 85 به دنبال تصویب آن هستند. ما معتقدیم این طرح لزوما ما را به هدفمان که همان ساماندهی فضای مجازی نمی رساند. نگاه مرکز پژوهش های مجلس، دولت و شورای عالی فضای مجازی و رئیس مجلس هم همین نگاه را دارند. برای سامان دادن بهتر است دولت لایحه تنظیم کند و مجلس لایحه دولت را بررسی کند. 

کد خبر 667531 برچسب‌ها نماینده اینترنت - اینستاگرام مجلس شورای اسلامی چالش‌های فضای مجازی طرح صیانت از فضای مجازی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نماینده اینترنت اینستاگرام مجلس شورای اسلامی چالش های فضای مجازی طرح صیانت از فضای مجازی کمیسیون مشترک فضای مجازی بررسی قرار قرار بگیرد رشیدی کوچی طرح صیانت صحن مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۶۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داغ شدن هشتگ رفح در فضای مجازی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بعد از به شهادت رساندن دست کم ۳۴ هزار و ۷۸۹ نفر - صهیونیست‌ها سراغ آخرین پناهگاهِ یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از اهالی غزه در رفح رفتند.

به گفته یونیسف ۶۰۰ هزار کودک در رفح سرگردان مانده اند. حملات زمینی و هوایی صهیونیست‌ها به رفح، ده‌ها شهید بر جا گذاشته که شماری از آنها کودکان هستند.

مقامات سازمان ملل اعلام کردند صهیونیست‌ها مانع از ورود آنها و پزشکان به رفح شده اند و از سوی دیگر انروا با اشاره به بستن مسیر ورود محموله‌های اقلام حیاتی به غزه، این اقدام را بستن شریان حیاتی این باریکه توصیف کرد. حماس که دیروز از پذیرش توافق آتش بس خبر داده بود، تهاجم نظامی صهیونیست‌ها را با هدف خنثی کردن مذاکرات آتش بس ارزیابی کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • رأی مردم حق الناس است/ مردم مراقب شبهات فضای مجازی باشند
  • قالیباف: هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم تا مردم ذی‌نفع نهایی باشند
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم
  • داغ شدن هشتگ رفح در فضای مجازی
  • واکنش نوری قزلجه به احتمال بازگشت طرح صیانت به صحن مجلس /کسی با تمامیت خواهی و زیاده‌طلبی نمی‌تواند در این دوره رییس مجلس شود
  • شهادت رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین درباره قالیباف
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی